Zapisal izmisljeni | 25.01.2010 - 13:20 - Kategorije: Film

V poplavi nogometa in nogometnih tem, bi na hitro vrinil še eno filmsko, saj je že kar nekaj časa od zadnje objave v tej rubriki, pa čeprav je bilo vmes kar nekaj zanimivih filmov …..

Tokrat odštekana komedija iz leta 2006, z naslovom Let’s go to prison

 prison

 

V uvodu filma spoznamo mulca z imenom John Lyshitski, katerega sodnik Nelson Biederman III, v času njegovega odraščanja trikrat obsodi na zaporne kazni ….

John Lyshitski, katerega upodobi odbiti komik Dax Shepard misli, da je sodnik kriv za vse njegove težave zaradi česar se mu odloči maščevati, a tudi tu ga je sodnik zajebal, saj je umrl pred tremi dnevi ….

Johnu se nasmehne sreča, ko ugotovi, da obstaja še Nelson Biederman IV, sodnikov sin, na katerega prenese maščevanje, ko mu vlomi v avto pljune v pijačo, zjebe anhilator za astmo …. Nelson Biederman IV v kaosu ki sledi, uleti v lekarno, katero s pomočjo zmedenih lekarnarjev demolira zaradi česar je obsojen na zaporno kazen.

A John ni srečen in namerno pristane v istem času, v istem zaporu, s spretnostjo oz. denarjem pa v isti celici kot njegova žrtev.

Sledi zelo dobra komedij zmešnjav v zaporu, ob kateri se gledalec od srca nasmeji, saj John Nelsonu pomaga preživeti v zaporu, pri tem pa mu konstantno povzroča nevšečnosti, tu so še zaporniški/ljubezenski problemi, pa tolpe ….

S časom Nelson postane trdoživ zapornik, John pa je vse bolj razočaran nad svojim načrtom maščevanja oz. njegovo izvedbo.

 

Nekoliko drugačna komedija, a še vedno v okvirih normalnega ……

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 25.01.2010 ob 13:20 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !