Zapisal izmisljeni | 28.07.2009 - 16:29 - Kategorije: v avtu

Back to music …..

Končno sem dobil zadnji četrti album slovenskega banda, Dan D …..

Ure letenja za ekstravagantne ptice

po prvem singlu Jutranja je sledil Google me ….

YouTube slika preogleda

 

Dolgo pričakovani 4. album skupine, ki je v njenih začetkih sploh nisem poslušal … nekako me je odbijalo to ime …. Dan D …. zelo neizvirno, dolgočasno ……

Albuma Igra in pa Ko hodiš nad oblaki sta šla mimo mene, kot verjetno mimo večine slovenskih poslušalcev, ki so občasno slišali za nek slovenski band … Dan D …. a zaradi slabe glasbene scene se večini ni dalo prisluhniti …..

Nato pa je sledil veliki zasuk, tretji album ….. Katere barve je tvoj dan?

Hit album iz leta 2004, z novim producentom, novim studiom, masteringom, novimi člani banda …. z novimi pesmimi, ki so band istrelile na vrhove glasbenih lestvic in jih postavile ob bok, do takrat nedotakljivima bandoma Siddharta in pa Big foot mama.

Dan D so izkoristili trenutek in postali eden najbolj poslušanih izvajalcev, njihov dolgo pričakovani, četrti album pa je to samo še potrdil. Čeprav se mi zdi, da je na njem dosti copy/paste zadeve, katere so nato prilagodili slovenskemu trgu in njihovim poslušalcem ….. gre za zelo dober slovenski izdelek, katerega že nekaj dni poslušam med vožnjo …..

 

dand

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 28.07.2009 ob 16:29 in je shranjen pod v avtu. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !