Zapisal izmisljeni | 6.07.2009 - 10:07 - Kategorije: Film

Še en movie, ki poveliča zabavo v Las Vegasu oz. se zaplete zaradi nore zabave, pijanosti in vsega kar ponuja “mesto greha” 

Za razliko od prejšnjega, BERI TUKAJ pa se zgodba z vsemi posledicami nadaljuje v New Yorku.

whathapensinvegas 

Aston Kutcher je Jack, ki je prikazan kot neresen, zajebant, zabušant in čisto nič drugega. Obveznosti zanj ne obstajajo in ko v službi dobi odpoved se s prijateljem domislita izleta v Vegas.

Cameron Diaz je Joy, ki je prikazana kot pedantna, resna, uspešna karieristka za katero obstajajo plani, roki in predvsem avtomatizem. Spontanost zanjo ne obstaja in ko jo zapusti njen boyfriend se s prijateljico domislita izleta v Vegas.

Sledi srečanje dveh popolnoma različnih tipov oseb, ki se nekako ujameta oz. se dopoljnujeta in nora noč v kateri se med popivanjem, žuriranjem in ostalimi pizdarijami, še poročita. Naslednje jutro se oba zavesta napake in že skoraj prideta do dogovora o ekspresni ločitvi, a njuna različna karakterja ter predvsem trma oz. egoizem ju privedeta do prepira. Sledi zadetek. 3 milijone dolarjev in prepir o tem čigav je denar. Joy je dala kovanec, katarega je Jack vrgel v avtomat.

Ker se ne moreta dogovoriti o tem čigav je zadetek oz. kako bi ga sploh razdelila gresta na sodišče, kjer pa sodnik razsodi, da ločitev oz. delitev ne pride v poštev, temveč morata ostati poročena 6 mesecev, se truditi, živeti skupaj ….. in obiskovati zakonsko svetovalko, ki jo igra Queen Latifah.

Sledijo dvoboji kdo bo koga bolj zajebal in predčasno dobil ves denar, kdo bo močnejši in bo šel drugemu bolj na živce, mu naredil večjo pizdarijo …. kjer je kar nekaj dobrih stvari, ki izvabijo veliko smeha.

Na koncu sledi razplet na sodišču, pa pričakovan, romantičen konec med Jackom in Joy.

 

Film za široke množice ljubiteljev lahkotnih, romantičnih komedij, kjer je nekaj zelo dobrih/komičnih momentov in pa konec, ki prikliče ženskam solze v očeh.

Gledljivo, a daleč od zgoraj omenjenega.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 6.07.2009 ob 10:07 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

1 komentar

  1. 21.12.2010 @ 17:46

    [...] … Ashton Kutcher, ki smo ga na TV spremljali v odlični seriji That ’70s in pa Punk’d, kjer me je motilo njegovo vpitje/kričanje oz. moteč glas …. v filmskem svetu pa se je uveljavljal v Dude, where’s my car?, Just married, z vlogico v Cheaper by dozen, Butterfly effect, Guess who, What happens in Vegas … [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !