Zapisal izmisljeni | 5.02.2012 - 23:19 - Kategorije: stave

Že tako ne maram tega Juventusa, a ker so po dolgih letih spet v boju za prvaka, sem jih vzel kot edino nedeljsko srečanje in se zajebal.

Zambija – Sudan 1;  kvota 1,75

Slonokoščena Obala – Ekvatorijalna Gvineja 1;  kvota 1,40

Paris Saint Germain – Evian 1;  kvota 1,35

Hamburger SV – Bayern  02;  kvota 1,09

Getafe – Real Madrid 2;  kvota 1,33

Juventus – Siena 1;  kvota  1,30

skupna kvota: 6,23

Ker dokaj redno spremljam Afriški pokal oz. African cup of nations 2012, sem bil prepričan v zmagi, meni simpatičnih zambijcev nad sudanci in pa enega od favoritov prvenstva, reprezentance Slonokoščene Obale nad Ekvatorijalno Gvinejo. Dve gladki zmagi s po 3-0 sta odprli stavni listek, nadaljevalo pa se je s popoldanskimi in večernimi klubskimi tekmami. V Nemčiji je na koncu Bayern le iztržil remi, čeprav se je na pogled zdelo, da gre za lahko gostovanje, a kot bi slutil, sem bil nekoliko previdnejši, medtem ko pri bogatih parižanih in kraljevskem Realu, ni bilo dvomov, ne glede na minimalno, mourinhovsko zmago španskega predstavnika. Obračun Juventusa in Siene sem izbral kot edino nedeljsko srečanje, čeprav je bilo še kar nekaj ugodnih možnosti, in se, kot sem že zgoraj omenil, debelo zajebal. Kandidati za italijanskega prvaka, ki imajo končno vsaj približno gledljivo ekipo, niso uspeli premagati moštva, ki je tik nad območjem izpada iz lige in mi tako onemogočili zadetek oz. zbili 6,23 x vplačilo.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 5.02.2012 ob 23:19 in je shranjen pod stave. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !