Zapisal izmisljeni | 8.01.2012 - 23:38 - Kategorije: 05.Primera division, seznami-lestvice

Španski portal Futbolprimer.es je sestavil najslabšo ekipo Reala oz. kot sem navedel v naslovu je tu prepis najslabših kraljevih 11;

Albano Bizzarri, Predrag Spasić, Jonathan Woodgate, Royston Drenthe, Claudemir, Thomas Gravesen, Rincon, Elvir Baljić, Perica Ognjenović, Dejan Petković, Edwin Kongo.

Že hiter pogled razkrije, da je v ekipi največ balkancev, igralcev s prostora bivše Juge, kar temu področju vsekakor ni v čast. A enajsterica je nekolikov varljiva, saj je npr. Dejan “Rambo” Petković po neuspehu v Španiji, postal kar nekakšno božanstvo v Braziliji, anglež Jonathan Woodgate je bil do prihoda v kraljevo ekipo, kot pravijo Realu, eden boljših obrambnih igralcev angleške Premier league, a so ga poškodbe privedle do teh neslavnih, najslabših kraljevih 11 itd. Vsak igralec je zgodba zase, splet okoliščin ali izgovori, po-googlajte, pobrskajte po spominu in presodite sami.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 8.01.2012 ob 23:38 in je shranjen pod 05.Primera division, seznami-lestvice. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !