Zapisal izmisljeni | 24.12.2011 - 08:39 - Kategorije: Aktualno

V povezavi s smrtjo velikega vodje Severne Koreje, Kim Jong ila, o katerem smo v teh dneh predebatirali najbizarnejša dejstva kot so, da je bila ob njegovem rojstvu na nebu dvojna mavrica, da se je takrat pojavila nova zvezda, da je shodil pri treh tednih, spregovoril pri dveh mesecih, da je nogometaše vodil s pomočjo nevidnega telefona, da je zgradil na meji s sovražno Južno Korejo umetno mesto, da je ugrabil znanega severnokorejskega režiserja, ki mu je režilal komunstično Godzillo, da je ob zdravniškem odsvetovanju kajenja, to prepovedal celotni državi, da je hotel vzgojiti nadnaravne zajce in z njimi odpraviti lakoto, da so njegovi državljani čistili pločnike z zobnimi ščetkami itd.

kim

Pesem, ki je povezala otroke Severne Koreje z jugo-otroci, ko se je beseda Božič lahko le zašepetala.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 24.12.2011 ob 08:39 in je shranjen pod Aktualno. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

4 komentarjev

 1. 24.12.2011 @ 17:14

  Ogabno!

  Zapisal Stric Marč
 2. 24.12.2011 @ 21:44

  včasih pa ni bilo ….. :)

  Zapisal izmisljeni
 3. 25.12.2011 @ 14:26

  Seveda ni bilo, včasih smo živeli v pravljični deželi, kjer smo imeli malega kralja, polbožanstvo, tovariša Tita.

  Zapisal David
 4. 25.12.2011 @ 18:40

  namesto komunističnega polbožanstva pa smo dobili Božička in kopico namišljenih, političnih božanstev, ki počnejo kar se jim zljubi in tako namesto da delamo zase in za še enega, delamo za vse njih, zato pa je takšno stanje, kot je. Kdo od raje/delavcev pa si lahko z eno plačo kupi nov avto oz. sploh nov avto, kdo ni v dolgovih, kdo gre še z družino na zimovanje in letovanje ….

  se mi zdi, da smo obdržali vse grde razvade komunizma in sprejeli le še takšne iz kapitalizma, ter vse skupaj zapakirali v domnevno demokracijo, bolje rečeno so nam to vsilili kot demokracijo …..

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !