Zapisal izmisljeni | 21.10.2011 - 09:31 - Kategorije: Aktualno

Muammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi, pri nas in tudi po svetu bolj znan samo kot Moamer Gadafi je še eden v nizu padlih, po Saddamu Huseinu, Radovanu KaradžićuOsami Bin Ladnu in Ratku Mladiću, za razliko od balkancev ni bil prijet, temveč usmrčen podobno kot Prvi terorist sveta in zanimivo, da tisti, ki bi imeli svetu še veliko za povedati, umrejo na hitro, bi rekel celo skrivnostno.

mrlic

Cel kup informacj kroži, da je bil včeraj, 20.10.2011, libijski voditelj ranjen – ustreljen v obe nogi, da je bil usmrčen s strelom v glavo, da je bil najden v neki cevi, da je bil napaden njegov konvoj vozil s telesnimi stražarji, da so telo umaknili iz varnostnih razlogov …..

Zaenkrat je uradna zgodba, da so ga v njegovem rojstnem mestu, Sirtu, uporniki zajeli, pri tem ranili v desno roko, ob prevozu v bolnišnico, kao na varno, pa je bil v obračunu njegovih zvestih pripadnikov in upornikov ubit s strelom v glavo, pazi, pri čemer se ne ve, katera stran ga je usmrtila.

V pričakovanju teorij zarote in tudi dokončne uradne zgodbe za široke mase.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 21.10.2011 ob 09:31 in je shranjen pod Aktualno. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !