Zapisal izmisljeni | 8.10.2011 - 01:50 - Kategorije: stave

V deževnem popldnevu se mi ni dalo do bližnjega bencinskega servisa vplačati stavnega listka, zato sem prek telefona prijatelju zdrdral napoved, za katero je založil desetko.

Na žalost je zamudil enega največjih fixov dneva, Armenija vs. Makedonija, kjer je bila kvota kar 1,65, a vsega v življenju ne moreš imeti ….

Finska – Švedska 2, kvota 1,55

Srbija – Italija 10, kvota 1,29

Grčija – Hrvaška, manj kot 2,5 gola, kvota 1,55

————————————————-

kvota skupaj 3,09

————————————————-

V skandinavskem derbiju sem seveda stavil na švede, ki so z madžari v dvoboju za drugo mesto skupine E, medtem ko so finci, tradicionalno najmanj talentiran skandinavski narod za nogomet, okoli 10 točk nižje.

V enem od dvobojev dneva, kjer so srbi na domači Marakani, po tisti kazni zaradi izgredov prav proti Italiji, spet lahko igrali pred publiko, sem se seveda naklonil na stran naših. Srbija bi si z morebitno zmago že zagotovila drugo mesto v skupini C in dodatne kvalifikacije, z remijem pa bi si tudi lahko, vendar je Estonija zajebala Severne Irce in seveda Srbijo, ki bo morala sedaj za željeno drugo mesto zmagati še v Mariboru. Skratka, prvouvrščena reprezentanca Italije je igrala le za prestiž in pošteno so me ustrašili z zadetkom v 55. sekundi, vendar je kasneje po spektakularnem golu Ivanovića za 1-1 ostalo do konca pri tem in na listku se je lahko naredila še ena kljukica.

V zadnjem obračunu s tega stavnega listka, sem pričakoval bore malo zadetkov, saj sta se pomerili dve, z zadetki škrti reprezentanci, in ker je hrvatom zadoščal tudi remi sem nekako pričakoval nepopularnih 0-0, ali en zadetke na srečanju, vseeno na kateri strani, vendar me tudi dva grška nista razočarala, saj je to pomenilo, da je stavni listek zdržal in dobrih 30 eurov je kapnilo.

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 8.10.2011 ob 01:50 in je shranjen pod stave. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

2 komentarjev

 1. 8.10.2011 @ 13:48

  če si jih vplačal 10 in je bila kvota 3, kulk keša plusa si torej naredu?

  Zapisal mihapiha
 2. 8.10.2011 @ 20:03

  mihapiha, 10×3 je 30, če odštejemo 10 vložka, je čisti zaslužek 20, z armenci pa bi bil dobitek 50 in zaslužek 40 eurov

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !