Zapisal izmisljeni | 15.06.2011 - 18:20 - Kategorije: 04.Serie A, nogometaši

V lanjskem letu sem vse najboljše strelce oz. tiste iz evropskih najeminentnejših lig, strnil v eno objavo, KLIKNI TUKAJ, in med njimi se je znašel tudi Antonio Di Natale, ki je ta dosežek tudi ponovil.

In tudi jaz bi se ponovil ter naredil copy/paste dela tiste objave, še predtem pa za bralke dodal starejšo fotografijo italijanskega žrebca, ki ima sedaj telo še nekoliko bolj okrašeno s tetovažami.

dinatale

Copy/paste:

Italijanski reprezentant je svojo nogometno kariero pričel v Empoliju, čigar član je bil že v nižjih kategorijah, leta ’96 pa se prebil v prvo ekipo, kjer pa ni dobil prave priložnosti. Kot posojeni igralec se je prebijal in si pridobival dragocene igralne izkušnje po trdih nižjih italijanskih  ligah, najprej za klub imenovan Iperzola, pa Varese in na koncu še Viareggio. Od leta ‘99 do 2004 pa se je le ustalil v prvi ekipi Empolija, za katerega je v tem času oz. v 159-ih tekmah dosegel 48 golov. No, v sezoni ‘98-99 pa je Empoli zasedel zadnje, 18. mesto na lestvici in izpadel v drugo ligo, pri tem pa je Di Natale prestopil v Udinese. V novem klubu se je zadržal do današnjega dne, v 192-ih tekmah pa je dosegel kar 86 golov, v sezoni 2009-10 pa je postal najboljši strelec prvenstva z 29. doseženimi zadetki….

dodatek:

in ta dosežek ponovil tudi v sezoni 2010/11, ko je v 36-ih nastopih dosegel spoštljivih 28 zadetkov in k temu dodal še šest asistenc, ter bil eden najzaslužnejših za nepričakovan uspeh kluba.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 15.06.2011 ob 18:20 in je shranjen pod 04.Serie A, nogometaši. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !