Zapisal izmisljeni | 23.12.2010 - 23:03 - Kategorije: Film

Ena izmed tistih, recimo jim legendarnih komedij, ki pa je zaradi večratnega gledanja, vedno slabša. A čisto sam sem si kriv, da sem 10 let star film že gledal tolikokrat, vendar pa me vsakič nekako premami …..

Meet the parents

 

 

mtp

Ben Stiller je mevžasti, nespretni Gaylord Greg Focker, ki se pred snubitvijo svoje drage zave, da bi moral za dovoljenje vprašati njenega očeta, vendar pa se ne zaveda v kaj se v resnici spušča.

Oče, Jack Byrnes je zajebani Rober De Niro, prekaljeni CIA agent, ki je sumičav do vseh hčerkinih fantov in tudi naš Greg ni izjema. Že od prveg srečanja se prične bitka med agentom Jackom in medicisnkim bratom Gregom, v kateri slednji nima možnosti za zmago, saj mu gre čisto vse narobe.

Milk the cat scena, pa tista s šampanjcem/žaro, detektorjem laži, odbojko v bazenu, circle of trust, ulično dirko z avtomobili, ponesrečenem povratku z letalom, naredijo vtis, izvabijo enormne količine smeha in filmu prislužijo oznako ene najprijetnejših/najsmešnejših komedij desetletja ali celo več.

Seveda, po seriji ponerečenih pripetljajev, Gregu na koncu uspe očarati njene parentse in še enkrat osvojiti svoje dekle, kar da izočnico za nadaljevanja Meet the Fockers in pa Little Fockers, ki ravno prihajajo v slovenske kinomatografe.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 23.12.2010 ob 23:03 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !