Zapisal izmisljeni | 22.12.2010 - 13:08 - Kategorije: 01.Premier League

Gremo naprej s temi enajstericami, na vrsti je najboljših 11 v najmočnejši nacionalni ligi oz. v angleški Premier league, po izboru Goal.com

Golman: Joe Hart (Manchester city)

obrambna vrsta: Nedum Onuoha (Sunderland), Vincent Company (Manchester City), Nemanja Vidić (Manchester United), Leighton Baines (Everton)

zvezna vrsta: Chris Brunt (West Bromwich Albion), Samir Nasri (Arsenal), Cheik Tiote (Newcastle), Gareth Bale (Tottenham).

Napad: Andy Carroll (Newcastle), Johan Elmander (Bolton)

Dokončna potrditev mladega Hearta, ki bi lahko zaznamoval daljše obdobje tudi v reprezentančni vrsti, potem ko so leta tavali v iskanju kvalitetne enke. Obrambna vrsta je pričakovano čvrsta, poleg Vidića pa bi bil Ivanović iz Chelsea očitno preveč, a tudi Company ni nezasluženo notri. Nedum Onouha je malo presenečenje, še posebaj ker je bil pred sezono kot odvečen poslan na posojo, a priznati moram, da bi bil Zabaleta iz Manchester Citya prav tako odličen izbor. Stvar okusa kakor tudi levi bočni položaj, ki ga je osvojil neumorni Baines, pred Evro, Ashley Colom, Kolarovom, ki je bil dolgo poškodovan in ostalimi. V zvezni vrsti bi namesto Chrisa Brunta, ki ima za seboj res dobro jesen, vseeno postavil Nanija, Nasri je v življenski formi, Tiote je tisto kar potrebuje vsaka dobra ekipa, tihega garača/razbijača na sredini, vendar je ta praviloma podcenjen, kakor je tudi Luka Modrić, ki bi mu jaz poskušal najti neko mesto v ekipi. Njegov soigralec Gareth Bale se je izstrelil med najboljše na svetu in verjetno je trenutno najboljši igralec angleških zelenic. V napadu je ljubljenec angleške publike Carroll, pred katerim je verjetno še lepa nogometna prihodnost, le karakter še nekoliko uredi, Elmander iz osrednjega Boltona je po mnenju piscev te liste, najzaslužnejši za presenetljivo visoko uvrstitev kluba za katerega nastopa, čeprav bi se jaz odločil za Teveza, ki zabija redno, pa tudi Berbatov ima po slabših sezonah, končno učinkovito jesen.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 22.12.2010 ob 13:08 in je shranjen pod 01.Premier League. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

1 komentar

  1. 18.04.2011 @ 22:28

    [...] pa je v tej enajsterici zajeto bistvo, realno najboljših 11, ki sem jih nekako napovedloval že TUKAJ v zimskem postanku. var a2aconfig = a2aconfig || {}; a2a_localize = { Share: "Deli", Save: [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !