Zapisal izmisljeni | 21.12.2010 - 23:52 - Kategorije: 04.Serie A

Najboljša squadra, po naše najboljša enajsterica, italijanskega prvenstva imenovanega kot ta rubrika, je bila, po izboru priznanga Goal.com, izbrana v naslednji sestavi:

golman: Christian Abbiati (AC Milan)

obrambna vrsta: Alessandro Nesta (AC Milan), Thiago Silva (AC Milan), Giorgio Chiellini (Juventus)

zvezna vrsta: Miloš Krasić (Juventus), Marek Hamšik (Napoli), Felipe Melo (Juventus), Hernanes (Lazio), Javier Pastore (Palermo).

napad: Zlatan Ibrahimović (AC Milan), Edinson Cavani (Napoli)

Več kot očitno je, da so pri navedenem časopisu navdušeni z nepričakovanim dvigom AC Milana, ki je dobil kar štiri predstavnike med najboljšimi, a glavnina teh je v obrambni vrsti, kar pove dosti o njihovi igri, ob kateri sem tudi sam že nekajkrat skoraj zaspal. Recimo, da je izbor golmana povsem OK, čeprav je meni tale Abbiati zelo antipatičen, obrambna trojka je na mestu, tako kot skoraj vsi slovenski ljubitelji nogometa, pa bi jaz nekam v sredini uspel stisniti tudi izjemnega Josipa Iličića, ki je očitno iz premalo atraktivne države, Hamšik ali Melo pa bi na ta račun pri meni izgubila to mesto, medtem, ko pogrešam še koga iz Rome. Menez, mi je zelo všečen. Krasić in Pastore nista vprašljiva. Na napadalni dvojec nimam pripomb, čeprav me peče izostanek tega kamerunca, a Ibrahimović je absolutni hit letošnje nogometne jeseni na apeninskem polotoku in najzaslužnejši, da so sloviti milanski rossoneri spet med živimi, dosti podobno pa je tudi s Cavanijem.

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 21.12.2010 ob 23:52 in je shranjen pod 04.Serie A. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

2 komentarjev

 1. 22.12.2010 @ 09:56

  Menez je lansko sezono bil še v večji formi, pa ga je takrat že Domenech ignoriral. Dečko ima to verjetno v krvi… Izbirali so pač med Pastorejem in Iličičem (dva iz Palerma bi bila preveč) in verjetno izbrali bolj logično

  Zapisal cosmopapi
 2. 22.12.2010 @ 10:24

  vsak ima svoj okus, vendar so Krasić, Menez, Hernanes, Pastore in Iličić, vsak po svoje zaznamovali jesen v Serie A, zavedam pa se, da bi bila takša postavitev zvezne vrste mnogo preofenzivna ….

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !