Zapisal izmisljeni | 2.08.2010 - 09:43 - Kategorije: Film

Še eden iz kategorije dolgo odlašanih filmov, ki me je mikal že od izdaje oz. leta 2006.

Izdelek Jareda Hessa, ki je predtem zaslovel s filmom Napoleon Dynamite in Jacka Blacka, ki verjamem, da je skoraj vsem znan. Zvezdnik filmov, ki sem jih opisal že v objavi z naslovom Tenacious D in The pick of destiny

nl

Tudi tokrat je posebnež Jack v vlogi posebneža, kuharja v samostanu, ki si želi postati rokoborec oz. wrestler, v filmu Luchador, saj lucha libre pomeni free fight ….

Torej dolgočasno življenje in želja po uspehu, slavi, kot nekakšna variacija Dr.Jekyll in Mr. Hyde, plus buddy-buddy momenti, kjer se mu v ringu pridruži Okostnjak oz. Skeleton, katerega igra markantni Hector Jimenez, kasneje znan po vlogah v Epic movie, Wild hogs, Sin nombre itd. Zraven je še obvezna ljubezenska zgodba, tokrat do zategnjene nune, ki jo upodobi manj znana mehiška igralka Ana de la Reguera in vse skupaj ni dolo nekih rezultatov.

Ne vem ali so bila moja pričakovanja previsoka, a film me je le v redkih delih zabaval, predvsem v borbah, Jack Black pa se mi je zdel preveč posiljen. Nič novega z njegove strani, same prežvečene fore, izpostavljanje tistih pogledov s trikotnimi obrvmi, pa trebuščka oz. njegovih oblin, par klasičnih krikov, pesmica ….

Marcel Štefančič bi zapisal Proti, jaz pa dodal, da je imel Jack Black že veliko svetlejše trenutke.

Neuspešni, komični oz. točneje uspešni, nekomični Wrestler.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 2.08.2010 ob 09:43 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

1 komentar

  1. 8.08.2010 @ 19:35

    [...] Nacho Libre [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !