Zapisal izmisljeni | 30.06.2010 - 19:43 - Kategorije: 2010 - Svetovno prvenstvo, Južna Afrika, seznami-lestvice

Športni velikan Nike je pred svetovnim prvenstvom posnel, spodaj objavljeno reklamo, v kateri so glavni junaki njegovi manekeni/nogometaši; Didier Drogba, Fabio Cannavaro, Wayne Rooney, Franck Ribery, Ronaldinho in Cristiano Ronaldo.

YouTube slika preogleda

Na, žalost podjetja Nike, se njegovi manekeni niso izkazali za preveč dobre nogometaše, saj niti enemu od njih ni uspelo priti do četrtfinala svetovnega prvenstva ….

 

Didier Drogba dejansko ni uspel doseči nobenega gola na prvenstvu in je eno največjih razočaranj afriške nacije, tako kot njegova reprezentanca, saj Slonokoščena Obala ni uspela priti niti iz prve faze tekmovanja …..

Fabio Cannavaro je slabo reševal italijanski gol, saj tudi oni/italijani niso uspeli priti iz prve faze tekmovanja, kar je sramotno slab rezultat, še vedno aktualnih svetovnih prvakov in očitno, da ne bo pesmi v njegovo čast …..

Wayne Rooney je tisti od katerega se je pričakovalo največ, a je skupaj s svojimi angleškimi tovariši uspel premagati le slovensko reprezentanco, v kolikor pa bo svoje življenje res nadaljeval kot prikoličar zna na plakatih uzreti katerega od nemcev ….

Franck Ribery definitivno ne bo krasil ogromnih plakatov v francoskih barvah, saj je skupaj s svojimi soigralci priredli svoji državi eno največjih nogometnih sramot, kjer so bili nogometni porazi še najmanjše zlo ….

Ronaldinho sploh ni uspel priti v ekipo brazilske reprezentance, njegov nogometni ples pa je že nekoliko pozabljena redkost, vse pogostejši pa so tisti v nočnih klubih, ob alkoholu, lepih dekletih in cigaretnem dimu, v čemer ga košarkarski NBA šampion Kobe Bryant in ostali verjetno ne bodo posnemali …..

Cristiano Ronaldo ima za seboj podobno zgodbo kot njegov biši soigralec, saj je bil eden od največjih pričakovanj prvenstva, pri tem pa je njegova ekipa uspela poraziti samo Severno Korejo, zaradi česar odpade stadion z njegovim imenom, tisti ogromni kip pa je po snemanju reklame že odstranjen in zadnji strle definitivno ni šel v gol …..

Na prvenstvu so ostali neki drugi igralci, ne toliko medijsko atraktivni, a toliko boljši nogometaši ……

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 30.06.2010 ob 19:43 in je shranjen pod 2010 - Svetovno prvenstvo, Južna Afrika, seznami-lestvice. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

2 komentarjev

 1. 1.07.2010 @ 12:40

  Če se ne motim, je Drogba dosegel gol z glavo in sicer proti Braziliji. Seveda se ne motim.

  Zapisal oildome
 2. 1.07.2010 @ 13:00

  oildome, res je, jaz sem se zmotil, med pisanjem sem nekoliko zašel ….

  mišljeno je bilo, da ni dosegel nobenega zmagovalnega gola, tistega ob katerem bi Afrika eksplodirala …..

  gol za 3-1 v končnici tekme je/bo šel, tako kot pri meni, hitro v pozabo ….

  vseeno se zahvaljujem za popravek/opozorilo

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !