Zapisal izmisljeni | 6.04.2010 - 14:41 - Kategorije: Film

Po krajšem pričkanju glede izbora filma, sem nekako popustil, saj mi je bilo načeloma vseeno, čeprav sem pričakoval klasično romantično komedijo z vsemi svojim stereotipi in predvidljivostjo ….

Bounty hunter

bh

Gerard Butler v še eni romantični komediji, že v tej TUKAJ sem imel pred filmom pomisleke, a se je kasneje izkazalo, da gre za soliden izdelek, kar pa Bounty hunter nikakor ni.

Gerard Butler je Milo, ki po svoji neuspešni policijski karieri nadaljuje z delom Bounty hunterja oz. lovca na ljudi, tistih ki se izogibajo obravnav na sodiščih ….

Jennifer Aniston je njegova bivša žena Nicole, ki se je po njunem propadlem zakonu še bolj zatopila v svoje novinarsko delo, nekje vmes pa dobila poziv za obravnavo na sodišču, ki pa se je zaradi dela, seveda ni udeležila ….

In uganite kdo dobi nalogo, da jo privede?

Milo kmalu ujame Nicole, jo zbaše v prtljažnik in nekaj čas spremljamo njuno pričkanje, nategovanje in vse kar paše zraven, kratka zelo puhlo zastavlena karakterja, ki naj bi se sovražila in se hkrati še vedno ljubila ….

Ob tem za popestritev dogajanja skrbijo iztirjevalci denarja, katerega Milo dolguje zaradi svoje kockarske zasvojenosti, pa Nicolin sodelavec Stewart, njena mati Kitty, pokvarjeni policaji …..

Skratka, da skrajšam, na koncu Milo s pomočjo Nicole reši primer, s klasičnim ” Ti pa ne boš streljal na mojo ženo itd ….

Škoda časa ….

Film ni ne romantičen, ni ne komedija, ne akcija kar prav tako poskuša biti …..

priporočam, da si za ogled izberete kakšen drug film …..

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 6.04.2010 ob 14:41 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

3 komentarjev

  1. 5.05.2010 @ 16:03

    [...] naslovni bo še opisan, v podobnem – slabem stilu pa je nadaljevala vse do letošnjega Bounty huntera. Očitno se v filmskem svetu ne znajde kot v izjemni seriji Friends in njena želja, postati [...]

  2. 20.12.2010 @ 09:34

    [...] Zgodba, kjer Rick Jarmin, katerega upodobi avstralec Mel Gibson, beži pred preteklostjo oz. pred pokvarjenimi FBI agenti in njihovimi člani, je precej slaba osnova, ob tem pa se mu pridruži še njegova bivša in dobimo tipični hollwoodski izdelek, kjer se glavna akterja do konca filma zbližata in rešita vse težave. Že pred časom je podoben, sodoben filmič, neuspešno poskušal to storiti TUKAJ. [...]

  3. 20.01.2011 @ 10:50

    [...] Čisto nepotreben izdelek za prekaljenega komika Bena Stillerja, ki mu kljub konstantnem trudu, ne uspe dvigniti filma, v katerem Jennifer Aniston poskuša postati sodobna Meg Ryan – kraljica romantičnih komedij, pri čemer se spomnim še kasnejših neuspehov v tem žanru; Bruce almighty, Marley & me, The bounty hunter itd. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !