Zapisal izmisljeni | 15.02.2010 - 09:55 - Kategorije: stave

Po več mesecih, sem po krajšem nagovarjanju, na bencinskem srevisu, na blitz, izpolnil en stavni listek, za katerega pa mi je bilo kasneje žal, saj sem spet zgrešil samo en butasti par …..

 

Juventus – Genova  1  kvota 1.63

Napoli – Inter  02  kvota 1.30

Bordeaux – St.Etienne  kvota 1.35

Schalke – Osasuna  1  kvota 1.60

Atletico Madrid – Barcelona  10  kvota 2.04

Bolton – Tottenham  02  kvota 1.20

Glasgow Rangers – Hibernian  1  kvota 1.35

Standard – Westerlo  1  kvota 1.45

Panathinaikos – Kavala  1  kvota 1.20

skupna kvota: 38.16

 

Juventus naj bi po krizi rezultatov in zamenjavi trenerja, po začetnem spoznavanju obeh strani, končno dosegel zmago, saj Genova ni več moštvo kot lani ….. Napoli je eden od najman prijaznih gostiteljev, s svojo vročo atmosfero pa je že marskomu odnesel načrtovane točke, a Inter je brez konkurence v Italiji, zaradi česar bi bil najverjetnejši remi, za vsak slučaj pa je tu dvoznak na prvake …. Bordeaux je francoski prvak, ki navdušuje z napadalnim nogometom in St. Etienne naj bi bil samo dober sparing partner ….. Schalke naj bi ostal v borbi za vrh, pri tem pa bi moral rutinsko premagati, letos nepričakovano slabi Koln ….. Sevilla je moštvo izvrstnih posameznikov, ki je že nekaj let pri vrhu španskega nogometa in Osasuna oz. tekma z njimi, naj bi bila lepa priložnost za nove tri točke …. Atletico Madrid in Barcelona, je eden od derbijev dneva, a ker so gostje skoraj brez celotne obrambne vrste, na domače in remi pa je dobra kvota sem se odločil za dvoznak …. Bolton je iz spodnjega dela angleške letvice, ki naj bi bil bolj kocentriran na prvenstvo kot pokalna tekmovanja, Tottenham pa ima izjemno ekipo, ki lahko zmaguje na vseh frontah, zaradi previdnosti pa dvoznak …. Standard je eno najmočnejših belgijskih moštev, kar pomeni da tudi močnejše ekipe kot je Wasterlo nimajo kaj iskati pri njih …. Glasgow Rangers je vedel za kiks njihovih konkurentov, dan prej, in Hibernian naj ne bi imel možnosti preprečiti povečanja vodstva na lestvici škotskega prvenstva ….. pa še zadnja tekma za nabijanje kvota, Panathinaikos je grška inštitucija, Kavala pa šele pričenja svoj pohod v prvi grški ligi, zaradi česar zame ni bilo dvomov oz. čista 1….. No, očitno podcenjevanje nasprotnika je prineslo prvi domači poraz Panathinaikosa, junak gostov v zmagi z 0-2 pa je bil poljak Ebi Smolarek, ki je v igro vstopil kot zamenjava, nato pa dosegel oba gola …..

Po prihodu “z obale”, sem se zvečer zleknil na kavč, pregledal stavni listek in ugotovil, da me je zajebal samo Panathinaikos …..

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 15.02.2010 ob 09:55 in je shranjen pod stave. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !