Zapisal izmisljeni | 12.01.2010 - 01:10 - Kategorije: 2010 - African cup of nations

Zaradi že opisanega terorističnega napada na nogometno reprezentanco Toga, so ti po ukazu njihove vlade že zapustili Angolo oz. se vrnili v Togo, skupina B pa bo zaradi tega v okrnjeni sestavi.

b

 

Slonokoščena obala – Burkina Faso 0-0

Tudi v tej skupini je prišlo do presenečenja, saj  je Slonokoščena obala eden od favoritov prvenstva, Burkina faso pa eden od outsiderjv oz. samo udeležencev. Tekma brez golov oz. remi, ki je za Slonokoščeno obalo enak porazu, Burkini faso pa enak zmagi ….. Enosmerna tekma, kjer so neverjetno nabildani nogomeaši v oranžnih dresih oz. nogometaši Slonokoščene obale napadali gol nasprotnika, a do zadetka niso prišli in sedaj se vidi, da njihov selektor, bosanec Vahid Halilhodžić ni zaman stokal in se pritožeal nad utrujenostjo oz. izčrpanostjo glavnih igralcev, ki igrajo v najboljših evropskih klubih. Eden od razloov za neuspeh naj bi bila ta domnevna utrujenost igralcev, drugi veliki razlog pa naj bi bil strah pred vnovčnimi terorističnimi napadi v tej nemirni pokrajini, saj so uporniki sporočili, da je njihova naslednja tarča Didier Drogba, trener Halilhodžić pa je primerjal stanje z Mostarjem ‘92 oz. balkansko vojno.

Gana – Togo ODPOVEDANA TEKMA

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 12.01.2010 ob 01:10 in je shranjen pod 2010 - African cup of nations. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !