Zapisal izmisljeni | 23.07.2009 - 15:19 - Kategorije: v avtu

Na naslovnici blogosa sem videl Blog izmišljene osebe, pod katerim je pisalo nogomet in filmi, pri tem pa spoznal, da premalo objavljam glasbo, kateri posvečam vsaj toliko časa kot nogometu in filmom.

Za izboljšanje takšnega stanja na blogu je tu video Another day in paradise

YouTube slika preogleda

 

CD Phil Collins … Hits ….  je že nekaj dni v avtu ….. 

Another day in paradise/ True colours/ Easy lover/ You can’t hurry the love/ Two hearts / I wish it woud rain down/ Against all odds/ Something happened on the way to heaven/ Seperate lives/ Boht sides of the story/ One more night/ Sussudio/ Dance into the light/ Groovy kind of love/ In the air tonight/ Take me home

 

Hiti(či) se nizajo …. izvrsten album, ki ga priporočam vsem ljubiteljem dobre glasbe

hits

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 23.07.2009 ob 15:19 in je shranjen pod v avtu. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

10 komentarjev

 1. 24.07.2009 @ 10:10

  You can run, and you can hide..

  Identično mnenje se me je polastilo, ugotovivši, da je glasbeni vložek nekoliko potonil oz. ostajal v senci drugih tem, ki so se bohotile in si tako lastile večinski delež na objavah prispevkičev..

  P.C. je pa takorekoč en izmed sinonimov za nehoten spomin, ki me odpelje v čas izpred vrsto let, v 90-a..Zanimivo, kako lepo lastnost ima glasba, zmožnost popeljati te na krilih spominov, v drug trenutek, zaviti te v šal drugačnih emocij..lepo to..

  Zapisal Neizmišljena
 2. 24.07.2009 @ 10:35

  se mi zdi, da imava podobno razmišljanje glede glasbe, ki je izvrsten vodnik v preteklost …..

  Phil Collins tudi mene ponese v preteklost, Another day in paradise, pa v čase, ko sem kot osnovnošolec na domačem radiu, skoraj vsak petek zvečer poslušal Stop pops 20

  podobno si želim ustvariti s tem blogom, ko bom po določenem času bral neko objavo in se spomnil vsega kar se je še takrat dogajalo ….

  welcome back

  Zapisal izmisljeni
 3. 24.07.2009 @ 14:20

  Two hearts, believing in just one mind..

  ..ja, zdi se mi, da je glasba neki zelo podobnega kot vonj, ki ti zna v možganih ustvariti atmosfero domačnosti oz. povezavo med nečim, kar se ti je zgodilo v otroštvu, ali pa kasneje, v kakšni drugi etapi korakov let..ter barvami sedanjega trenutka, ki te obdaja tukaj in zdaj..

  P.C. me osebno še najbolj spominja na poletje oz. brezskrbne podvige poletnih počitnic, na totalno naudušenje nad zaključkom šolskega leta..in ja, najverjetneje se je pisal čas zadnjih razredov prve faze obveznega izobraževanja..

  No, ti povem, da se mi je prav na začetku ful urezal v spomin ta slogan ko bom to bral..se bom spomnil, zdelo se mi je, kot, da bi si želel pisati beležko spominov tvojega življenja..oz. kot, da bi želel za seboj pustiti sled..v črkah…da bi tvoja dejanja ostala nekje pod milim nebom nekako nesmrtna..Zveni zelo filmsko..

  Hvala..

  Zapisal Neizmišljena
 4. 24.07.2009 @ 22:47

  ja, muzika, vonj, članek …. rew …. v preteklost

  briga me za števec obiskanosti bloga, število komentarjev in podobna samovšečna sranja ….

  ja, gre za nekakšno prikrito avtobiografijo ….. določene objave pa samo jaz lahko povežem s kakšnim dogodkom

  ha, se mi zdi, da moja resnična dejanja prekašajo vsako filmsko zgodbo, a jih zaradi različnih razlogov širše množice ne bodo nikoli mogle slišati …. na žalost

  a nikoli ne reci nikoli ….. pravijo

  Zapisal izmisljeni
 5. 25.07.2009 @ 13:31

  And the lights are all on, the world is watching now

  Vsak ima svojo edinstveno zgodbo, če ne eno in celovito, pa zagotovo neskončno število skvačkanih, bolj ali manj pisanih, z zanimivimi vzorci ali brez njih – zgodbic..Tko, da gradiva za filmiče verjetno ne bi zmanjkalo..

  Pri vsem tem se mi zdi najbolj prvinsko to, da se jedro osebka ohranja, ne glede na pojavnost le-tega..na spletu, jobu, v diskusijah…pri zobozdravniku..Da si spontan, je neki najbolj posrečenaga..

  ..ali kot je nekoč izjavil Katanec: takšen, kot si izven igrišča, to ti igrišče vrača..

  Je pa najverjetneje fajn občutek, če dobiš feedback in vidiš, da neki folka celo prebira prikrito-odkrite v tekme zavite delčke mozaika pisarije posmeznika..Pa zaradi tega, še ne moreš rečt, da gre za samovšečnost..

  No, če bi prišel čas in bi vse skupaj povezal v nek enoten, recimo knjižni element, se mi zdi, da bi bilo bolj za domačo uporabo primerno oz. za lasten fetiš, kot karkoli drugega..Tako, da so širše množice v vsakem primeru izvzete..

  Zapisal Neizmišljena
 6. 25.07.2009 @ 13:58

  Preveč zlajnan

  Zapisal nish
 7. 25.07.2009 @ 16:15

  Love me or hate me, I’m still gonna shine…

  Zapisal Neizmišljena
 8. 28.07.2009 @ 15:55

  za nekatere stvari/dogodke je verjetno bolje, da se nikoli ne izvejo …. saj ima vsakdo takšne ….

  dovolj se jih je spomniti z glasbo, povezati z nekim dogodkom ob tem, si zapomniti vonj … vsakdo ima svoj način ….

  mogoče enkrat z neke oddaljene časovne distance …..

  do takrat pa …… prebirajte blog, mislite si svoje, komentirajte, če se hočete se prepirajte …..

  enjoy

  Zapisal izmisljeni
 9. 28.07.2009 @ 17:54

  Ni bojazni, izmišljeni…te bom prebirala in molčala…da ne bo kakšnih nepotrebnih ljubosumnih izpadov. /Mi niti slučajno ni do njih…še manj pa do bebavih prepiranj.)

  Zapisal nish
 10. 28.07.2009 @ 21:19

  nish …. komentiraj …. si se že dokazala oz. me prepričala, da imaš kaj za povedati …. ljubosumje odpade, navsezadnje sem ….Izmišljeni

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !