Zapisal izmisljeni | 7.07.2009 - 18:35 - Kategorije: Nogomet

Nogomatna Nemčija je lahko ponosna na svoje rodove prihodnosti ….

Pred dnevi je reprezentanca Nemčije postala Evropski prvak na prvenstvu U21, ko je v finalu na prvenstvu na Švedskem, s 4-0 premagala Anglijo.

Nemška nogometna reprezentanca je aktualni Evropski prvak še v kategoriji U19, saj je lani na evropskem prvenstvu na Češkem, v finalu s 3-1 premagala reprezentanco Italije.

Nemška nogometna reprezentanca je prav tako aktualni Evropski prvak še v kategoriji U17, saj je meseca maja na prvenstvu v Nemčiji, v finalu z 2-1 po podaljških premagala reprezentanco Nizozemske.

shirt

 

Nemčija proizvaja odlične nogometaše in dela z njimi oz. skrbi za njihov razvoj in selekcijo od njihove rane mladosti. Dokaz za to so uspehi v mlajših selekcijah, kjer so v zadnjem letu osvojili vse pomembnejše naslove in ti uspehi nikakor ne morejo biti samo posledica talenta oz. sreče.

Tudi večina današnjih zvezdnikov se je kalila na takšnih tekmovanjih, kjer si predstavniki klubov in managerji ogledujejo potencialne kandidate oz. naslednike Ronalda, Nanija, Toressa, Xavija, Inieste, Ramosa, Casillasa, Rooneya, Gourcuffa, Benzeme, Van Perisie-ja, Ibrahimovića, Podolskega, Schweinsteigerja in ostalih ….

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 7.07.2009 ob 18:35 in je shranjen pod Nogomet. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !