Zapisal izmisljeni | 24.06.2009 - 16:54 - Kategorije: Film

Spet darilni boni za Tuš planet …. spet kino …. tokrat ameriška komedija ….

The hangover

Pri nas znan kot “maček”, v slovenskih kinih pa prevedeno v Prekrokana noč.

  hang

Režiser, ki je zaslovel s podobnimi komedijami, Todd Phillips predstavi fantovščino v Las Vegasu.

Učitelj Phil, zobozdravnik Stu, ženin Doug in njegov svak oz. nevestin brat Alan odpotujejo v Las Vegas, kjer naj bi preživeli divjo noč oz. imeli fantovščino. Po uvodni predstavitvi modela Phila, odbitega/čudaškega Alana, mevžastega Stuja in razumnega Douga se četverica nastani v luksuznem apartmaju in prične s popivanjem ….

Nekaj minut kasneje vidimo razfukan apartma v katerem se sprehaja kokoš, v kopalnici čaka tiger, v omari je otrok …. manjka pa ženin Doug. Od divje noči uničena trojica se poskuša spomniti kaj se je sploh dogajalo, a jim to nikakor ne uspe, zato se odpravijo poiskati prijatelja ….

Kmalu zatem ugotovijo, da so imeli opravka z drogami, policijskim avtom, urgenco, striptizetami, poroko, azijskimi gangsterji, Mike Tysonom ….

Zelo dobra komedija, ki je kar nekajkrat nasmejala polno dvorano, vrhunec pa pustila za odjavno špico, ko sledi razkritje prekrokane noči.

Film, ob katerem se boste spomnili vseh svojih pizdarij, ki ste jih počeli v takšnih in drugačnih stanjih oz. trenutkov, ko ste se s prijatelji naslednje dneve pogovarjali in poskušali sestaviti zgodbo prekrokane noči.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 24.06.2009 ob 16:54 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

3 komentarjev

  1. 5.05.2010 @ 17:54

    [...] hit Hangover je, vsaj kar se mene tiče, dobil naslednika, ki ima še zelo dober soundtrack …… [...]

  2. 23.02.2011 @ 10:07

    [...] Sledijo obračuni med bratoma, pa gangsterji, pa policaji ….. kaos in pričakovani happy end, kjer je obljubljena dežela, ponovno Las Vegas. [...]

  3. 19.06.2011 @ 22:42

    [...] Skratka, 6 tipov se nas je zbasalo v sposojeni avtodom in po skoraj 24-urnem popotovanju s takšnimi in drugačnimi postanki, smo se le znašli v glavnem mestu Češke, kjer je bil nato večer v stilu filma Hangover. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !