Zapisal izmisljeni | 14.04.2009 - 17:18 - Kategorije: sezona 2008-09

Čeprav je bilo v zadnjih dnevih pri stavah oz. napovedih rezultatov kar nekaj finančnega priliva, so me nekatere napovedane tekme v Ligi prvakov presenetile … TUKAJ Tokrat mahinalna napoved ….

 

BAYERN – BARCELONA  1

Bayern je simbol nogometnega dela Nemčije in bo storil vse, da se vsaj častno oprosti od najelitnejšega tekmovanja, kjer so prejšnji teden doživeli enega najhujših porazov. V ekipo se vračajo nekateri poškodovani igralci, ki v prvi tekmi niso mogli igrati, želja po maščevanju za poraz pa je prisotna. Čeprav je ekipa nacionalno mešana imajo vsi ti nogometaši, nekje v podzavesti vsajeno, da “nemci” igrajo do konca, do zadnje sekunde … Na drugi strani je sproščena ekipa Barcelone, ki se zaveda, da jo lahko samo “čudež” izloči iz nadaljnega tekmovanja in da je gostovanje na Bavarskem samo še formalnost. Na koncu je vse skupaj samo ena od teorij …. meni se zdi najbolj verjetna, pa še kvota je dobra.

CHELSEA – LIVERPOOL  0

Dvoboj izenačenih tekmecev, ki se dobro poznata. Chelsea ima prednost s prve tekme, ko je dobil z 1-3 ter prednost domačega igrišča. S psihološkega vidika gledano, morajo samo zadržati že priigrano prednost, kar je mogoče z defanzivnejšo postavitvijo ter igranjem dolgih žog in hitrih protinapadov. Zadnja leta je bil to zaščitni znak njihove igre in tudi tokrat pričakujem nekaj podobnega. Na drugi strani je Liverpool, ki je kiksal na prvi tekmi, ki ima rahlo poškodovanega kapetana Gerrarda in ki si bilj kot Lige prvakov, želi zmage v angleškem prvenstvu. Njihova priložnost je verjetno zadržanem nasprotniku, sproščenost, saj nimajo kaj izgubiti in pa izjemni Fernando Torres. Vsekakor so možni vsi trije znaki, a spet sem si zamislil neko verjetno teorijo …

jutri pa …

 

PORTO – MANCHESTER UNITED  2

Porto je v prvi tekmi, na gostovanju v Angliji, pozitivno presenetil in ima pred jutrišnjo tekmo, zelo ugoden rezultat. 2-2 iz prve tekme pomeni, da lahko čakajo napade nasprotnika in igrajo na hitre protinapade svojih dveh izvrstnih napadalcev ali pa spet prevzamejo igro in s kratkimi podajami in posestjo žoge poskušajo priti do priložnosti za gol. V prvi tekmi so presenetili in nadigrali nasprotnika, kar pa bo tokrat mnogo težje. Manchester United je bil pred prvo tekmo veliki favorit, kateri je podcenil nasprotnika in zaradi tega ni dosegel pričakovane zmage oz. ugodnega rezultata. Tokrat prihajajo “napaljeni” in njihov trener Ferguson napoveduje, da bodo prva angleška ekipa, ki je zmagala na Portovem stadionu. Kot velikemu navijaču, Manchester uniteda, mi ne preostane drugega kot slepo verjeti ….

ARSENAL - VILLARREAL  1

Tekma, ki se zdi večini, najmanj zanimiva. Arsenal ima ugoden rezultat oz. 1-1 iz prve tekme, in vse razen zmage “topnčarjev” bi bilo veliko presenečenje. Njihova mlada ekipa igra lep, atraktiven nogomet z veliko izdelanih akcij, njihov najboljši strelec Adebayor pa se po poškodbi, vrača v staro strelsko formo. Na drugi strani je Villarreal, ki po mojem mnenjeu, ne premore dovolj kvalitete za premagovanje ekip kot je Arsenal. Presenečenja so možna, a je tu verjetnost zelo majhna.

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 14.04.2009 ob 17:18 in je shranjen pod sezona 2008-09. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

6 komentarjev

 1. 14.04.2009 @ 17:34

  pet-in-g-seks

  gremo manchester . gremo arsenal!

  Zapisal pet-in-g-seks
 2. 14.04.2009 @ 17:38

  moje napovedi

  bayern barca -2 chelsea- liverpool -1 porto- man unt -1 arsenal – villareal -1

  dobra kvota za porto!

  Zapisal smukc
 3. 14.04.2009 @ 18:59

  smukc, zanimivo … jaz ostajam pri svojem

  Zapisal izmisljeni
 4. 14.04.2009 @ 23:00

  viš pa si ujel nulo! :) bova vidla še jutri

  Zapisal smukc
 5. 14.04.2009 @ 23:00

  sam je bla pa luda tekma!

  Zapisal smukc
 6. 15.04.2009 @ 08:10

  chelsea – liverpool …. z eno besedo …. fenomenalno

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !