Zapisal izmisljeni | 5.01.2009 - 22:37 - Kategorije: Film

V čakanju na dober film v bližnjih kinodvoranah …. sem si, v zadnjih dnevih prejšnjega leta, ogledal božični hit, Four Christmases, kateri je pri nas preveden v Božič na kvadrat.

four christases

Zadnje čase nisem imel veliko sreče z “Last minute” izbori filmov …

Tropic thunder oz. tropski vihar, komedija o snemanju akcijskega filma v pragozdu, kjer naj bi Ben Stiller, Jack Black in ostali poskrbeli za divje krohotanje publike … pa niso.

What just happened? oz. Kaj se je zgodilo? Robert De Niro, Bruce Willis ter ostala ekipa naj bi na komičen način prikazali zakulisje Hollywooda … pa niso.

Uglavnem … glede na dejstvo, da gre za nekakšno posebno kategorijo imenovano “božični filmi”,  je bil kar znosen … čeprav mi Vince Vaughn nikakor ne odgovarja v komedijah in čeprav je bil konec zelo predvidljiv ter večini znan že ob začetku filma, čeprav je bilo nekaj zelo posiljenih delov filma …

Boljši kot zgoraj omenjena, a še vedno samo znosen …

 

naslednji film bo po mojem izboru

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 5.01.2009 ob 22:37 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

1 komentar

  1. 26.01.2012 @ 00:11

    [...] filmu Nobelov nagrajenec , profeser kemije, poročen s sexy Mary Steenburgen, ki se je spomnim iz tega izdelka. Parček ima tudi težavnega sina, mladeniča, ki ima rajši seks kot dolgočasno podelitev [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !