Zapisal izmisljeni | 21.10.2008 - 00:15 - Kategorije: Film

Nedeljski večer … filmski? … OK … Videoteka … romantična komedija …

Na hitro sem si ogledal ponudbo … iskal nekaj primernega za gledanje v dvoje … cel kup bedastih filmov … ženskam prisrčnih – moškim osladnih …. jebemti.

Skoraj sem že obupal, nato pa zagledal ovitek na katerem je bil Ben Stiller. Hiter scanning ovitka …. zvrst: romantična komedija – OK … igraleci: Ben Stiller in njegov oče Jerry Stiller – OK … scenarij in režija: brata Farrelly – OK.

naslov …………. The Heartbreak kid

  heartbreak kid

Kot sem že napisal za scenarij in režijo sta poskrbela brata Farrelly oz. Bobby & Peter Farrelly, ki sta me navdušila že z izjemnimi komedijami Dumb & Dumber, There’s something about Mary, Me myselfe & Irene … glavnega igralca Bena Stillerja ni potrebno preveč predstavljati, na hitro se spomnim njegovih vlog v There’s something about Mary, Meet the parents, Starsky & Hutch, Zoolander, Dodgeball, Meet the Fockers …

Še zgodba na blic … 40-letni Eddie, katerega igra Stiller je še samski tipček, kateremu najboljši friend in foter nabijata naj si že poišče bejbo in se poroči … Nekega dne neuspešno pomaga blondinki, da je ne bi oropali, se nato z njo zaplete in na hitro poroči. Sledi poročno potovanje, kjer Eddie kmalu začne spoznavati, da je bila poroka malce prenagljeno dejanje …. Eddie se z ženo nikakor ne ujame in v hotelu, kjer naj bi užival v medenih tednih spozna temnolasko ….

Film ima nekaj dobrih for in ga priporočam … predvsem moškim, ki naj bi ustregli svojim boljšim polovicam z žanrom Romantična komedija.

Ta film je idealna rešitev. Romantična komedija, ki premore dovolj odbitosti za zadovoljitev potreb obeh spolov.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 21.10.2008 ob 00:15 in je shranjen pod Film. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

1 komentar

  1. 6.03.2011 @ 00:56

    [...] Po desetih letih sem si spet ogledal to noro komedijo bratov Farrelly, ki so predtem med drugimi ustvaril še Dumb & Dumber, pa There’s something about Mary, kasneje pa Stuck on you, pa Heartbreak kid …. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !