Zapisal izmisljeni | 27.09.2008 - 21:19 - Kategorije: 02.Bundesliga

Nadaljujem z Bundesligo … Bayer Leverkusen je trenutno pri vrhu … po letih slabših rezutatov upajo na vrnitev v borbo za vrh lestvice.

To je po mojem mnenju, zadnji klub, ki se lahko vmeša v boj za najvišja mesta v Bundesligi …

Vodenje kluba je pred letošnjo sezono prevzel, legendarni Bruno Labbadia … in kot se za bivšega napadalca spodobi … ima napadalno miselnost … Bayer igra atraktiven in napadalen nogomet …

bl

gomani: zame trenutno najboljši nemški golman, Rene Adler …. njegovi rezervi Fernandez in Domaschke

branilci: mladeniča Reinartz, Sinkiewitz, malo starejši Friedrich, češki reprezentant Kadlec & slovaški reprezentant Greško, nemec s španskimi koreninami Castro, brazilec Henrique, tunizijski reprezentativec Haggui, in pa dva afriška reprezentanta …ganec Sarpei ter iz Slonokoščene obale, Djakpa.

sredina: kapetan Rolfes, švicarski reprezentant Barnetta, brazilec Renato Augusto, čilenec Vidal, veteran Schneider in pa mladeniči Risse, Schwegler, Dum

napad: grški reprezentančni napadalec Gekas, nemca Kiessling & Helmes ter mladi nemški U21, Sukuta-Pasu

 

Vse skupaj dobra celota … izvrsten golman, solidna obrambna vrsta, lucidna zvezna vrsta, ki zna igrati v obe smeri … in potentni napad …. trenutno briljira Helmes, ki je pred to sezono prišel iz Kolna.

Klub se je poleg Helmsa, okrepil še z Renatom Augustom, ki je prišel iz brazilskega Flamenga za 10.000.000,oo Evrov ter z Djakpo, Kadlecem in Henriquem, ki je prišel iz B ekipe Barcelone.

Svojo bogato kariero je lani v Bayer Leverkusenu zaključil, bosanec Sergej Barbarez, drugi veteran Ramelow pa igra v tej sezoni v B ekipi … klub so zapustili Bulyikin, Freier, Papadopulos in Calsen-Bracker …

Veliko več so dobili kot pa izgubili …. zaenkrat briljira napad …. v Leverkusenu pa se veselijo ponovne borbe za vrh Bundeslige in morebitnih evropskih tekem v naslednji sezoni ….

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 27.09.2008 ob 21:19 in je shranjen pod 02.Bundesliga. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !