Zapisal izmisljeni | 26.06.2008 - 16:11 - Kategorije: F.Polfinale

Včeraj oz. sinoči smo dobili prvega finalista Evropskega prvenstva ….. Deuchland.

Nemčija je dobila na nemški način. Prvi polčas so bili prekleto slabi … očitno so podcenili Turčijo in pričela se jim je ponovno dogajati … Hrvaška. Turki so po boljši igri povedli, a so Nemci hitro izenačili …. prvi polčas se je končal z rezultatom 1 – 1. Dosti jih je navijalo za Turčijo …. za novo presenečenje …. za bolj atraktivno ekipo. Turška reprezentanca je s komaj-skrpano ekipo igrala zelo dober-ofenziven nogomet ….  in si pridobila simpatije nevtralnih navijačev. V 79. minuti pa se je začelo. Aja, malo pred tem je vrglo program ven … sem šaltal na vse možne športne kanale … povsod isto … sorry …. bla-bla-bla Nemčija je z golom Kloseja povedla 2-1 … velika napaka Turškega golmana, nemški strelec pa je bil na pravem mestu …. Dramatiše sekunde …. signal programa se je vračal in izgubljal, tekma pa je postajala vse bolj napeta… In vsi smo čakali …. Ali se Turčija lahko vrne v igro ? Vsi smo čakali na finiš tekme … na njihov fanatičen pritisk in brezglavi napad. In zgodilo se je, kar so mnogi želeli … gol v 86. minuti …. 2 -2. … pa, to ni res! They did it again …. telefon mi je zvonil … jebemti !!! … vprašanja … a gledaš? a si videl? …. ne me J…. In ko smo že vsi mislili, da bodo Turki dočakali konec tekme z izidom  2 – 2 … in ko so že vsi videli penale in njihovo zmago …. Turčijo v finalu ….

…. so Nemci pokazali, da bodo vedno Nemci …. da ne igrajo do zadnjih sekund kot Turki, ampak so v igri še v zadnjih prekletih ….                     mili-tisočinkah … celo ko je tekme že konec. Verjetno še ko se tuširajo .. … ali pa se z busom zapuščajo stadion … verjetno še brcajo žogo slačilnici … po busu …. in lovijo zmago.

Nemci so zmagali na nemški način. Last minute victory.

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 26.06.2008 ob 16:11 in je shranjen pod F.Polfinale. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !