Zapisal izmisljeni | 18.06.2008 - 20:28 - Kategorije: D Skupina

Tekma, ki ne odloča o ničemer. Španci že prvi v skupini, Grki pa z mislimi že doma.

Španija bo zadno tekmo v skupini odigrala z rezervno postavo, ki pa je kljub vsemu …. izjemno kvalitetna, saj se v njej nahajajo Cesc Fabregas in ostali zvezdniki španskega nogometa. Zaradi tega pričakujem nadaljevanje lepe in atraktivne igre Špancev, v tekmi pa bodo mnogi iskali potrditev, da si zaslužijo več …. prvo postavo. Idealen scenarij za selektorja …. rezervisti dobijo svojo priložnost za dokazovanje, glavna ekipa pa počiva in polni izpraznjene baterije za ključne dvoboje.

Kaj napisati o Grkih? Razočaranje? Niti ne. Pričakovano slabi, čeprav so na prvenstvo prišli kot aktualni Evropski prvaki ….. vendar pa je bil tisto čudež …. in čudeži se ne morejo zgoditi vsaka 4 leta. Grki so hoteli ponoviti uspeh s podobno taktiko …. zelo defanzivno postavitvijo, branjenjem …. v napadu pa bo kar bo … pa ni bilo…. bilo je samo polno golov v njihovi mreži ….. obramba ni zdržala … napad pa ni uspeval. Današnja tekma je priložnost za častno slovo.

Vse razen dominacije in zmage Španije je veliko presenečenje

moja napoved: Španija

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 18.06.2008 ob 20:28 in je shranjen pod D Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !