Zapisal izmisljeni | 16.06.2008 - 20:31 - Kategorije: B Skupina

Hrvati so naprej. Tekmo bodo odigrali z rezervno postavo. Spet je dvom ali bodo rezervisti dovolj grizli proti Poljski …. ali verjamejo, da se z dobro igro lahko prebijejo v prvo postavo. Verjetno ne … ampak lahko se prebijejo do statusa na katere se bo več računalo oz. bodo vstopali v igro ko bo to potrebno in ne samo ko bodo tekme, ki ne odločajo o ničemer. Hrvaški rezervisti so zelo dobri. Najbolj dvomljiva je obramba, ki še ni igrala skupaj v takšni postavi … (Šimić-Vejić-Knežević-Pranjič) sredina je sestavljena iz Dinamovih oz. bivših Dinaomvih igralcev (Leko-Vukojević-Pokrivać) in pa mladi Rakitić iz Schalke-a, Dinamovci se mi zdijo defanzivni tipi, Rakitić pa edini ofanzivni vezni …. on bo zadolžen za organizacijo napadov. v napadu pa duo iz Bundeslige Petrić-Klasnič … predvsem Klasnić naj bi bil napaljen do maximuma.

Poljska je neugodna reprezentanca, katero je v igri proti Avstriji, pri življenju obdržal fenomenalni golman Boruc. Ko pa je polo-brazilec Guerreiro, zadel so se pokazali kot ekipa, k ive kaj hoče. Na koncu jih je pokopal dvomljiv penal v sodnikovem podaljšku za 1-1. Vprašanje v kakšnem stanju bodo v tej tekmi. Razpizdeni in željni maščevanja, dokazovanja, da si zaslužijo več …. ali pa bodo zamorjeni, nemotivirani, zaradi krivice …. Predvidevam, da bodo navalili na Hrvate, da bo veliko teka, agresivnosti … presing na nasprotnikovi polovici …. zajeban igrač je ta njihov Guerreiro …. imam občutek, da bo delal probleme Hrvatom. No to so že predvidevanja in domneve ….

Ker se mi zdijo vsi znaki zelo mogoči sem se odločil za srednjo varanto …. X tako sem tudi stavil … + lepa kvota.

moja napoved: neodločeno

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 16.06.2008 ob 20:31 in je shranjen pod B Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

2 komentarjev

 1. 16.06.2008 @ 22:36

  jedan nula nije loše a :)

  Zapisal vranika
 2. 17.06.2008 @ 00:25

  zasluženo

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !