Zapisal izmisljeni | 16.06.2008 - 20:45 - Kategorije: B Skupina

Pred začetkom prvenstva bi vsi (razen najbolj optimistični Avstrijci) rekli, da ni dvoma. Nemčija. Za mnoge jih res ni …. Nemčija. Prva tekma, dokaj lepa igra z veliko lepih akcij, netipičnih za Švabe. Druga tekma, žalost in ponižanje …. Hrvati so se z njimi poigrali in jih dokaj lahko premagali, čeprav je bi lrezultat le 2-1. V Nemce se je vselil dvom, strah …. Po EP 1996 ko so postali evropski prvaki, so na naslednjih dveh, izpadli v predtekmovanju oz. se niso prebili iz skupine. Ali bo še tretjič tako? Nemci so poimensko veliko močnejša ekipa, kar pa velikrat ni dovolj ….

Avstrija je v evforiji … Poraz v prvi tekmi, kjer so fasali gol že v 4. minuti, se nato malo lovili, do konca tekme pa samo še lovili gol za izenačenje …. ni jim uspelo, a igra je bila kar vzpodbudna … oz. pritisk na zloglasne Hrvate, le ni tako majhna stvar. V drugi tekmi bi lahko Poljsko pohodili, a niso znali zabiti tega prekletega gola … kakšne šanse so imeli, pa 0. Poljaki so jim zabili in v sodnikovem podaljšku jih je rešil sodnik s penalom. Saj so se prerivali in vse to, a po takem kriteriju bi na vsaki tekmi piskali po 3-4 penale. Pa še zadnji trenutki tekme … za domačina evropskega prvenstva …. Smrdi, a ne?

Spet se mi zdi, da so vsi znaki možni … ampak zaradi odlične kvote na zmago Avstrije (10) sem položil denar na njih. Zanimivost …. Single stave na Avstrijo mi ni uspelo vplačati, prav tako ni bilo mogoče igrati na njihovo zmago 1-0. Stavnice se tresejo, če dobijo Avstrijci … bo pri njih -

Sam sem sestavil kombinacijo: Avstrija premaga Nemčijo Hrvaška in Poljska igrata neodločeno Avstrija dobi več rumenih kartonov kot Nemčija.

Vse smrdi po neki kuhinji …. Sam sem se odločil za Avstrijo, ki mi je bolj simpatična kot Nemčija … grem … že šponajo himne

moja napoved: Avstrija

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 16.06.2008 ob 20:45 in je shranjen pod B Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

4 komentarjev

 1. 16.06.2008 @ 20:51

  Jaz navijam za Avstrijo, ki ima ene 30% možnosti.

  Zapisal Tomaž
 2. 17.06.2008 @ 00:28

  Nemci so mi nogometni Čečeni

  Zapisal izmisljeni
 3. 17.06.2008 @ 07:44

  Škoda da so zmagali nemci!

  Zapisal Tomaž
 4. 17.06.2008 @ 19:55

  jebat ga …. priznajmo … Portugalska – Nemčija bo boljša kot pa Portugalska – Avstrija

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !