Zapisal izmisljeni | 14.06.2008 - 12:36 - Kategorije: D Skupina

Španci so prvo tekmo oddelali izvrstno. S hitrimi protinapadi so načeli in dotolkli Rusijo. Vprašanje je kakšni so odnosi v ekipi … Torres naj bi fasal popizditis ob menjavi na začetku 2.polčasa proti Rusom. Verjetno bo v tej tekmi hotel vsem pokazati koliko je dober. Aja, Casillas ima levo rokavico s štirimi prsti … pravi da je kot Simpson. Razlog je lepljenje dveh prstov skupaj …. Ma pri Špancih ni 0 novega za dodati. Strašna ekipa, ki lahko nabije vsakega nasprotnika.

Švedska, pa je standardna skandinavska ekipa. Močna, z dobro duel igro, disciplinirana, ki ne izgubi razporeditve … vsi na svojih mestih …. Potrpežljiva igra – z igro na balkanskega bad-boya … Zlatana, ki je sposoben zabiti iz še tako nemogoče pozicije.

Obe moštvi ne napadata preveč, čeprav imajo Španci radi žogo. Radi si jo podajajo in pletejo mrežo okoli nasprotnika, ki je pod konstantnim pritiskom, včasih se namerno malo povlečejo nazaj …. potem pa s hitrimi proti-napadi udarijo. Švedska je ekipa, ki ne dovoljuje nasprotniku preveč šans, so potrpežljivi z bliskovitimi akcijami, pri tem pa se zanašajo na genialnost Zlatana.

Zelo težka napoved, kjer so možni vsi trije znaki …. a je največ možnosti za zmago enega od favoritov prvenstva ….

napoved: Španija

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 14.06.2008 ob 12:36 in je shranjen pod D Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !