Zapisal izmisljeni | 11.06.2008 - 20:41 - Kategorije: A Skupina

Igra dveh domačih ekip. Verjetno bo zelo veliko Turkov med gledalci … Gohkhan Inler, Eren Derdiyok, Hakan Yakin …. na katero reprezentanco prej pomislite?

a se še kdo spomni kako so se Švicarji stepli s Turki v dodatnih kvalifikacijah za SP ? Švica je izločila Turčijo …. fight

Cel kup stvari, k idajejo slutiti, da bo tekma … prava.

Švica, brez kapetana Freia, bo napadla. Rabijo tri točke … s to zmago bi se napumpali s samozavestjo, se izenačilii s Češko, v zadnjem kolu pa igrali proti sproščeni/že naprej uvrščeni Portugalski. Švicarji računajo na močno podporo domačih navijačev, rahlo pomoč sodnikov, svojo veliko željo in borbenost ter znanje. Švica ni tako slaba reprezentanca … cel kup mulcev, ki so sposobni narediti dober rezultat.

Nasprotnik Turčija, da se ponovim: …. brez kapetana Emreja. Rabijo tri točke … s to zmago bi se napumpali s samozavestjo, se izenačilii s Češko, v zadnjem kolu pa igrali prav proti njim za nadaljevanje tekmovanja. Tudi Turki računajo na močno podporo “domačih” navijačev, želja in borbenost pri njih ni nikoli vprašljiva, isto je z znanjem. Turčija ni tako slaba reprezentanca … cel kup fanatikov, ki so sposobni narediti dober rezultat.

Gledano matematično sta dokaj izenačeni reprezentanci, ki stavita na dokaj podobne stvari, kar pomeni da bi moral biti rezultat izenačen. Pa se pojavi catch ….. sodniki. Kolikor se spomnim, se zadnjih nekaj let samo belgija ni uspela uvrstiti naprej iz skupinskega dela … vendar s obili soorganizatorji z Nizozemsko, ki pa se je takrat uvrstila naprej. Obe reprezentanci poriniti naprej nima smisla, ena pa bi lahko dobila pomoč. Se pravi, Avstrija nima nekih velikih zmogljivosti …. Švica? Zakaj pa ne. …. jao, kakšna teorija zarote …..

napoved: Švica

 • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 11.06.2008 ob 20:41 in je shranjen pod A Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

2 komentarjev

 1. 11.06.2008 @ 21:57

  Ja sej verjetno bo glih tako ni kej.

  Zapisal Luka
 2. 11.06.2008 @ 22:49

  kiks …. Turčija ima samo eno zmago na EP … proti Belgiji, katero je izločila …. od danes še proti Švici … katero je izločila

  Zapisal izmisljeni

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !