Zapisal izmisljeni | 7.06.2008 - 02:30 - Kategorije: A Skupina

Tu je vse jasno. Portugalce pričakujejo visoko-visoko.

Turke bodo že nabili, za ostalo pa ….

Pa še za Turke nisem čisto siguren. Turčija je neugodna, prvak ne bo …. bo pa kakšno ekipo močno zajebala Golmani: Rustu Recber iz Bešiktaša in Volkan Demirel iz Fenerbahčeja sta zelo dobra Obramba: vsi iz Galatasaraya + Gokhan Zan iz Bešiktaša, po desni pa operira od obrambe do napada Hamit Altintop iz Bayerna Sredina: mešanica Galatasarayevih in Fenerbahčejevih igralcev + Karadeniz (Rubin RUS), Emre in Tuncay Sanli iz angleških klubov Napad: izvrstni Nihat Kahveci iz Villarreala ter dva napadalca Fenerbahceja ter mladi Erdinc, ki igra v Franciji.

Mali, hitri, sitni Turki so neugodna ekipa, ki mora zaustaviti trenutno najboljšega na svetu …..Cristiana Ronalda. na golu bo Ricardo, ki je letos branil v Betisu iz Seville čvrsta obramba: iz Chelsea Ricardo Fereirra in Carvalho, Pepe iz Real Madrida, izvrstni Bosingwa iz Porta, Miguel iz Valencie, Meira iz Stuttgarda … sredina: Meirales, Petit, Joao Moutinho, Miguel Veloso so zvezde portugalske lige + že znani Deco tu so še zelo ofenzivni Simao, Quaresma, Mancesterov dvojec Nani-C.Ronaldo …. napad: Helder Postiga iz Panathinakiosa, Hugo Alemida iz Werderja in Nuno Gomes iz Benfice ….

Portugalci bodo z veliko verjetnostjo premagali Turčijo, za uvrstitev na vrh pa imajo pomanjkljivosti. Ni pravega centefora oz. napadalca, ki bi redno zadeval. Vprašanje kako bodo delovali kot moštvo, ko jim ne bo šlo …. ali bodo vsi čakali na čudeže Ronalda ali pa bodo poskusili vsak s svojimi solo-perverzijami.

moja napoved: Portugalska zmaga

  • Share/Bookmark
 

Zapis je bil objavljen 7.06.2008 ob 02:30 in je shranjen pod A Skupina. Komentarjem lahko sledite z RSS 2.0 virom. Lahko komentirate, ali pustite trackback s svoje strani.

« || »

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !